Jablečno-banánová přesnídávka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 292 kcal
- Sacharidy 76 g
- Tuky 1 g
- Sodík 9 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 76 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 595.6 mg
- Vláknina 16135.3 mg
- Vitamín A 16135.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupaná jablka nastrouháme a spolu s oloupanými, na kolečka nakrájenými banány vložíme do hrnce. Přilijeme 250ml vody a uvedeme do varu. Vsypeme cukr, vanilkový cukr a vše povaříme 10-15 minut. 
- 
                                2Pudinkový prášek rozmícháme ve 250ml vody a přilijeme do hrnce k ovoci. Vaříme 5 minut. 
- 
                                3Směs nalijeme do čistých sklenic, uzavřeme a necháme vychladnout. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        