Hlávkový salát s jablky a ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 78 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 273 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 290.3 mg
 - Vláknina 11019 mg
 - Vitamín A 11019 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zeleninu a ovoce omyjeme a osušíme. Hlávkový salát nakrájíme na nudličky, ředkvičky na plátky a jablko nahrubo nastrouháme. Vše přendáme do salátové mísy.
 - 
                                2
V misce smícháme 3 lžíce vody s octem, pepřem, solí a sladidlem. Zálivkou přelijeme salát v míse a ihned podáváme.