Kuřecí prsa s broskvemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 370 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 1296 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 91.5 mg
 - Draslík 417.8 mg
 - Vláknina 1190 mg
 - Vitamín A 1190 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí prsíčka omyjeme a nakrájíme přes vlákno na plátky. Mírně je naklepeme, osolíme a na horkém tuku lehce osmahneme. Přidáme 2/3 másla a velmi krátce podusíme.
 - 
                                2
Na zbylém másle prohřejeme plátky ovoce a zastříkneme vínem.
 - 
                                3
Podušené maso ozdobíme prohřátým ovocem, podlijeme zbylou šťávou a posypeme sekanými ořechy.