Řepný salát s pomeranči

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 7 g Sůl
  • 7 g Pepř černý mletý
  • 1 kávová lžička Ocet vinný
  • 2 kávová lžička Kreolis Extra panenský olivový olej s bylinkami a kořením
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Pomeranč červený
  • 3 ks Řepa Červená Bio
  • 1 polévková lžíce Máta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 21 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 679 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 25.7 mg
  • Vláknina 3195.8 mg
  • Vitamín A 3195.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mrkev i řepy oloupeme. Použijeme kráječ, abychom je nakrájeli na nudličky. Dáme je do velké mísy.

  • 2

    Pomeranč oloupeme a nkrájíme ho na skousky. Smícháme ho s nasekanou mátou, zalijeme octem, olejem, ochutíme solí a pepřem.

  • 3

    Toto přelijeme přes řepu s mrkví a ihned podáváme.

Komentáře k receptu