Tresčí játra s cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Játra tresčí v oleji
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 289 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 267 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 105.8 mg
  • Draslík 126.5 mg
  • Vláknina 1726 mg
  • Vitamín A 1726 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.2 mg
  • Vitamín E 9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tresčí játra v oleji nakrájíme na plátky a upravíme na talíř.

  • 2

    Posypeme je jemně nasekanou cibulí, pokapeme olejem z konzervy a zakapeme citronovou šťávou.

  • 3

    Podáváme jako předkrm s bílou vekou nebo bagetkou.

Komentáře k receptu