Ostré rajčatové čatní

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Rajčata
  • 2 ks Feferony
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Cukr moučkový
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 39 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 64 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 250.7 mg
  • Vláknina 2993 mg
  • Vitamín A 2993 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.8 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata spaříme, oloupeme a rozmačkáme vidličkou.

  • 2

    K připraveným rajčatům přimícháme jemně nasekanou cibuli, feferonky, sůl, cukr a podle chuti citronovou šťávu.

  • 3

    Čatní podáváme k rýži a masu.

Komentáře k receptu