Datlové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 109 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 62 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 0.4 mg
 - Draslík 346.1 mg
 - Vláknina 6315.1 mg
 - Vitamín A 6315.1 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 50.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vypeckované datle namočíme do vody na 1 hodinu.
 - 
                                2
Datle scedíme a rozetřeme je s nasekanou petrželkou, feferonkami a ostatními přísadami v pastu. Podle potřeby přikápneme olej.
 - 
                                3
Čatní podáváme k pokrmům z rýže a zeleniny.