Vařená brokolice s majonézou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 330 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 442 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 0.3 mg
 - Draslík 639.3 mg
 - Vláknina 10413 mg
 - Vitamín A 10413 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 179.1 mg
 - Vitamín E 6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou brokolici vložíme do vařící osolené vody a uvaříme do měkka.
 - 
                                2
Měkkou brokolici vyjmeme, necháme okapat a urovnáme na talířky.
 - 
                                3
Podáváme s majonézou, smíchanou s citronovou šťávou, mlékem, cukrem a solí.
 - 
                                4
Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.