Bramborová kaše s feferonkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 500 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 5 ks Brambory
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Feferony
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 213 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 420 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 30 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 925.7 mg
  • Vláknina 11936 mg
  • Vitamín A 11936 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 38.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané brambory nakrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě.

  • 2

    Uvařené brambory rozšťoucháme na kaši a vmícháme do nich umletou cibuli a jemně nakrájenou nebo umletou feferonku.

  • 3

    Nakonec přidáme rozpuštěné máslo, citronovou šťávu a sůl.

Komentáře k receptu