Pikantní sumeček
Suroviny
- 400 g Pangasius - filety
 - 1 ks Bobkový list
 - 1 ks Cibule
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 špetka Kmín celý
 - 1 špetka Koření grilovací
 - 0.4 polévková lžíce Olej stolní
 - 1 polévková lžíce Provensálské koření
 - 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
 - 1 polévková lžíce Omáčka sójová
 - 1 polévková lžíce Citronová šťáva
 - 1 polévková lžíce Hořčice
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 338 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 122 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 24.7 mg
 - Draslík 82.1 mg
 - Vláknina 2298 mg
 - Vitamín A 2298 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 22.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybu pokapeme citronovou šťávou a sójovou omáčkou pikant. Osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a provensálskými bylinkami.
 - 
                                2
Potřeme česnekem, hořčicí a pokmínujeme.
 - 
                                3
Poté dáme odležet.
 - 
                                4
Na másle s trochou oleje opečeme rybu s plátky cibule a bobkovým listem.
 - 
                                5
Po 3 minutách rybu obrátíme a pečení dokončíme.