Izraelský ovocný salát
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 361 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 22 g
- Sodík 191 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 44 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 890 mg
- Vláknina 23250 mg
- Vitamín A 23250 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 103.6 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Avokáda oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na kostičky. 
- 
                                2Grapefruity oloupeme včetně bílé slupky a nakrájíme na kostičky. 
- 
                                3Ovoce vsypeme do mísy a zakapeme alkoholem. Necháme asi 1 hodinu v chladničce. 
- 
                                4Potom slijeme šťávu a k ovoci zlehka přimícháme majonézu s trochou vinného octa. Salát ještě 30 minut chladíme. 
- 
                                5Podáváme jako studený předkrm. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        