Nápoj z podmáslí a ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 133 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 1008 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 333.2 mg
 - Vláknina 6150.1 mg
 - Vitamín A 6150.1 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 70.8 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Broskve i jahody omyjeme, jahody zbavíme stopek, broskve oloupeme a zbavíme pecky. Jahody i broskve nakrájíme.
 - 
                                2
Připravené ovoce vložíme do mixéru, společně s podmáslím a šťávou rozmixujeme.
 - 
                                3
Vzniklou směs nandáme do sklenic a přelijeme potřebným množstvím vody.
 - 
                                4
Ihned servírujeme ozdobené kouskem máty.