S hnědým cukrem pavlova
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 156 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 41 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 139.6 mg
 - Vláknina 5700.5 mg
 - Vitamín A 5700.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na 160°C předehřejeme troubu a připravíme si velký plech vyložený pečícím papírem.
 - 
                                2
Z bílků ušleháme tuhý sníh a vmícháme solamyl a ocet. Přidáváme postupně cukr a šleháme, dokud není směs hustá a hladká.
 - 
                                3
Směs rozdělíme na 4 díly a umístíme na plech tak, aby mezi nimi bylo dost místa. Každý díl rozetřeme do kruhu o průměru 10 cm a pečeme 45 minut. Poté necháme vychladnout.
 - 
                                4
Do pánve dáme rybízové želé a pomerančovou šťávu a mícháme, dokud se nerozpustí. Necháme vychladnout 10 minut.
 - 
                                5
Každou pavlovu sloupneme z papíru a přendáme na dezertní talíř. Potřeme jogurtem a posypeme malinami. Polijeme ovoce rybízovým želé a podáváme.