Krupicový moučník s borůvkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1001 kcal
 - Sacharidy 123 g
 - Tuky 43 g
 - Sodík 143 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 111 g
 - Cholesterol 315.3 mg
 - Draslík 128 mg
 - Vláknina 4000 mg
 - Vitamín A 4000 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.4 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 44.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V misce rozmícháme mléko, vajíčka a sůl, přimícháme krupici a necháme ji 30 minut nabobtnat.
 - 
                                2
V zapékací míse rozehřejeme máslo, nalijeme na něj krupicovou směs a pečeme v středně vyhřáté troubě. Když je těsto zespodu upečené, rozkrájíme ho, jednotlivé díly obrátíme a dopečeme.
 - 
                                3
Upečený moučník pocukrujeme a podáváme s borůvkovým kompotem.