Pavlovy s borůvkami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 120 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 5 g
- Sodík 17 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 17.2 mg
- Draslík 31 mg
- Vláknina 900 mg
- Vitamín A 900 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.8 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Bílky ušleháme s cukrem, škrobem a octem do tuhého sněhu. 
- 
                                2Na plech s pečícím papírem vyznačíme 16 koleček, 8 cm v průměru, rozdělíme na ně sníh a pečeme na 120°C 35 minut. 
- 
                                3Troubu vypneme a necháme v ní pavlovy úplně vychladnout. 
- 
                                4Zdobíme šlehačkou a borůvkami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        