Hrozinkovo-malinové vdolečky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 70 g Máslo čerstvé
  • 62 g Jogurt bílý
  • 115 g Med včelí
  • 40 g Maliny
  • 220 g Mouka mandlová
  • 35 g Hrozinky
  • 1 kávová lžička Soda jedlá
  • 1 kávová lžička Tresť vanilková
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Kardamom
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 398 kcal
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 245 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 36 g
  • Cholesterol 145.7 mg
  • Draslík 159.9 mg
  • Vláknina 2132.5 mg
  • Vitamín A 2132.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 20.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozpustíme máslo a maliny rozmixujeme. V míse smícháme všechny ingredience a nakonec vmícháme mandlovou mouku.

  • 2

    Na vymazaný plech lijeme kolečka těsta o průměru 5 centimetrů s dostatečným rozestupem.

  • 3

    Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C přibližně 15 minut, dokud nebudou okraje zlatavé.

Komentáře k receptu