Kachna s ovocem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1314 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 118 g
- Sodík 135 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 191.4 mg
- Vláknina 9175.3 mg
- Vitamín A 9175.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Mladou kachnu omyjeme a uvnitř i na povrchu ji osolíme. 
- 
                                2Jablka a hrušky oloupeme, nakrájíme na dílky a vložíme do vnitřku kachny. Otvor spíchneme jehlou. 
- 
                                3Naplněnou kachnu dáme na pekáč, podlijeme trochou vody a za občasného polévání ji pečeme dozlatova. 
- 
                                4Upečenou kachnu naporcujeme a náplň podáváme jako kompot. Podle chuti dokořeníme citronovou šťávou a cukrem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        