Čatní z ovoce
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 347 kcal
- Sacharidy 88 g
- Tuky 0 g
- Sodík 147 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 88 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 230.9 mg
- Vláknina 3383.5 mg
- Vitamín A 3383.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Ovoce oloupeme a pokrájíme na 1 cm velké kousky. 
- 
                                2Přesypeme do hrnce a necháme 15 minut dusit, občas zamícháme. 
- 
                                3Přidáme zbytek surovin a uvedeme k varu.Vaříme 30 minut. 
- 
                                4Před nalitím čatní do vyvařených sklenic necháme zcela vystydnout. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        