Hrušky v sirupu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 156 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 3 g
- Sodík 5 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 204.9 mg
- Vláknina 9981 mg
- Vitamín A 9981 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Hrušky rozpůlíme,vyndáme jadřinec.Půlky položíme na talíř a pokapeme citronem. 
- 
                                2V kastrůlku na mírném ohni za stálého míchání rozehřejeme cukr ve vodě.Necháme vychladnout. 
- 
                                3Hrušky polijeme sladkým sosem a posypeme najemno nasekanými oříšky a můžeme podávat. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        