Jablečné čatní s hrozinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 129 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 102 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 266.3 mg
 - Vláknina 4839.6 mg
 - Vitamín A 4839.6 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.3 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá jablka oloupeme a zbavíme jádřinců. Oloupanou cibuli jemně nasekáme. Jablka i cibuli vložíme do kastrolu, přidáme kečup, citronovou šťávu a hrozinky. Ochutíme zázvorem, hřebíčkem a chilli, osladíme a osolíme a zvolna dusíme za stálého míchání tak dlouho, až vznikne pasta.
 - 
                                2
Čatní podáváme k masům a k rybám.