Salát z jablek a sleďů
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 169 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 91 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 70 mg
 - Draslík 79.4 mg
 - Vláknina 3183 mg
 - Vitamín A 3183 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Ihned zalijeme citrónovou šťávou a dáme stranou.
 - 
                                2
Řepu oloupeme a taktéž pokrájíme na menší kousky, stejně jako filety ze sledě.
 - 
                                3
Z octa, oleje, hořčice, soli a pepře vyrobíme zálivku.
 - 
                                4
Všechny suroviny smícháme dohromady a zalijeme připraveným dresinkem.
 - 
                                5
Osolíme a opepříme dle chuti a ihned podáváme.