Jablečný dip
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 56 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 60 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 2.8 mg
 - Draslík 138.1 mg
 - Vláknina 2337.5 mg
 - Vitamín A 2337.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.8 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jogurt smícháme s tvarohem. Jablko oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Zastříkneme citronovou šťávou. Smícháme s jogurtem a dochutíme pepřem.