Normandské kotlety

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 150 ml Smetana 16% (pochoutková)
  • 50 ml Calvados
  • 100 ml Vývar telecí
  • 40 ml Jablečné pyré
  • 6 ks Vepřové kotlety
  • 2 špetka Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 305 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 154 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 91.5 mg
  • Draslík 358.9 mg
  • Vláknina 393 mg
  • Vitamín A 393 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso osolíme, opepříme a osmahneme na rozpáleném másle.

  • 2

    Poté vyjmeme, do pánve přidáme nakrájenou cibuli a smažíme 2 minuty.

  • 3

    Přilijeme calvados a vaříme 2 minuty, dále přidáme smetanu, vývar a pyré a povaříme další 3 minuty.

  • 4

    Dochutíme solí a pepřem a servírujeme s masem.

Komentáře k receptu