Salát se štěrbákem, jablkem, řeřichou a mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 87 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 16 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 320.9 mg
 - Vláknina 6600.8 mg
 - Vitamín A 6600.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.5 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V misce smícháme jogurt s majonézou, medem, hořčicí, kari kořením a zázvorem.
 - 
                                2
Do mísy vsypeme omytou řeřichu, omytý, na plátky nakrájený štěrbák a omyté, na plátky nakrájené jablko. Promícháme s připraveným dresinkem a salát ozdobíme opraženými plátky mandlí.