Indický jablkový koláč džaldí-džaldí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1013 kcal
 - Sacharidy 151 g
 - Tuky 43 g
 - Sodík 4 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 107 g
 - Cholesterol 60 mg
 - Draslík 363.9 mg
 - Vláknina 15487 mg
 - Vitamín A 15487 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.5 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 56.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse smícháme mouku s krupicí, cukrem a kypřicím práškem. Polovinu této směsi vsypeme do pekáče z varného skla. Na mouku nakrouháme oloupaná jablka a posypeme vanilkou. Navrch dáme zbytek suché směsi a přelijeme rozpuštěným máslem.
 - 
                                2
Ve vyhřáté troubě pečeme cca 30 minut.