Vařené zeleninové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 374 kcal
 - Sacharidy 92 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 212 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 92 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 849.2 mg
 - Vláknina 13839 mg
 - Vitamín A 13839 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 35.1 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejdříve oloupeme a nakrájíme rajčata, jablka nakrájíme na kostičky a cibuli na plátky. V hrnci smícháme cibuli, rajčata, jablka, ocet, cukr, rozinky, sůl, hřebíček, zázvor a pepř. Směs vaříme na mírném plameni zhruba 45 minut.
 - 
                                2
Nakonec čatní vložíme do předem omytých sklenic a uschováme na chladném a temném místě zhruba 2 měsíce.