Krůtí maso s jablky na bramborách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 454 kcal
 - Sacharidy 49 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 92 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 47 g
 - Cholesterol 87.6 mg
 - Draslík 1327.2 mg
 - Vláknina 16080 mg
 - Vitamín A 16080 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.2 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oloupeme, tři odložíme stranou a zbylé nakrájíme na kostičky, osolíme a vložíme do remosky vyložené pečicím papírem. Brambory poklademe na nudličky nakrájeným, osoleným a opepřeným krůtím masem. Posypeme kari kořením a přikryjeme oloupanými, na plátky nakrájenými jablky. Na jablka nastrouháme brambory, které jsme nechali stranou. Vše pokapeme worcesterem a kečupem, povrch poklademe plátky másla.
 - 
                                2
Pokrm pečeme asi 45 minut. Pokud se začne na povrchu připalovat, přikryjeme jej alobalem.