Křupavé chipsy - sušená skořicová jablka a hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 244 kcal
 - Sacharidy 64 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 63 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 559.1 mg
 - Vláknina 25971 mg
 - Vitamín A 25971 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.2 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá jablka a hrušky osušíme, rozkrojíme na čtvrtiny, vykrojíme jadřince a pak je nakrájíme na tenké plátky. V míse promícháme skořici se stévií, pak do mísy dáme nakrájené plátky ovoce a promícháme je s oslazenou skořicí.
 - 
                                2
Plátky jablek a hrušek usušíme v sušičce do křupava. Pokud nemáme sušičku, poklademe je na plech vyložený pečícím papírem a v mírně teplé troubě je usušíme dokřupava.