Salát z červené řepy s jablkem a medem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 99 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 50 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 0.4 mg
 - Draslík 286.9 mg
 - Vláknina 7290 mg
 - Vitamín A 7290 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Červenou řepu očistíme, uvaříme a najemno nastrouháme.
 - 
                                2
Přidáme omyté, oloupané jablko nakrájené na nudličky.
 - 
                                3
Jogurt promícháme s medem, okyselíme citronovou šťávou a spojíme se salátem.