Piškot s ovocem a pudinkem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1000 ml Kompot broskvový
  • 2 ks Pudinkový prášek - vanilkový
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 1 polévková lžíce Voda pitná
  • 6 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 6 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 335 kcal
  • Sacharidy 66 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 217 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 64 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 234.7 mg
  • Vláknina 4659.3 mg
  • Vitamín A 4659.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.7 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy dáme vejce a cukr krupici, vyšleháme, přidáme hladkou mouku a lžíci vody.

  • 2

    Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, pečeme 10 minut při 200 stupních.

  • 3

    Vychladlý piškot poklademe ovocem.

  • 4

    Šťávu z kompotu smícháme se dvěma vanilkovými pudinky a dáme vařit.

  • 5

    Mícháme do zhoustnutí. Poté nalijeme na piškot s ovocem.

  • 6

    Necháme vychladnout a dáme ztuhnout.

Komentáře k receptu