Broskve s muškátovým vínem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Broskve
  • 1 špetka Muškátový květ
  • 4 dl Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 153 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 5 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 413.3 mg
  • Vláknina 5430.3 mg
  • Vitamín A 5430.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.9 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Broskve omyjeme, rozpůlíme, zbavíme je pecek, nakrájíme na půlměsíčky a v míse je zalijeme vínem smíchaným s muškátovým květem tak, aby byly celé potopené. Mísu přikryjeme potravinářskou fólií a dáme alespoň na 3 hodiny do chladu.

  • 2

    Dobře vychlazené víno s broskvemi přelijeme do sklenic a podáváme.

Komentáře k receptu