Podzimní švestková přesnídávka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 70 g Banány
  • 2 ks Švestky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 81 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 313.4 mg
  • Vláknina 4760 mg
  • Vitamín A 4760 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.9 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zralé sladké švestky omyjeme, přelijeme vroucí vodou a oloupeme je. Pak je rozkrojíme, vypeckujeme, nakrájíme na malé kousky a dáme do mixéru.

  • 2

    Přidáme k nim na kolečka pokrájený banán a směs rozmixujeme na kaši, kterou podáváme hned po zpracování.

Komentáře k receptu