Třešňová polévka s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 65 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 26 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 4.9 mg
 - Draslík 150.7 mg
 - Vláknina 1508.7 mg
 - Vitamín A 1508.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 945.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce s vodou vsypeme omyté, vypeckované třešně, cukr, kousek pomerančové kůry a hřebíčky. Zamícháme, přivedeme k varu a těsně pod bodem varu povaříme asi 10 minut, dokud třešně nezměknou.
 - 
                                2
Potom vyjmeme hřebíčky a třešně rozmačkáme. Necháme vychladnout.
 - 
                                3
Nakonec vmícháme jogurt, polévku promícháme a ozdobíme čerstvou mátou.