Nakládané třešně na pečení

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 50 g Cukr krystal
  • 1 kg Třešně
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 64 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 9 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 182.6 mg
  • Vláknina 2750 mg
  • Vitamín A 2750 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2097 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zralé třešně přebereme, otrháme stopky, omyjeme a vypeckujeme. Rozdělíme je do sklenic a průběžně prosypeme cukrem. Sklenice uzavřeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 80 °C sterilujeme po dobu 20 minut.

  • 2

    Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na temném a suchém místě.

Komentáře k receptu