Ovoce naložené v rumu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 812 kcal
 - Sacharidy 60 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 6 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 60 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 183.3 mg
 - Vláknina 5800 mg
 - Vitamín A 5800 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 443.2 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ovoce umyjeme, zbavíme pecek a stopek, dáme do speciálního hliněného hrnce. Přisypeme cukr a zalijeme rumem, aby ovoce bylo zcela ponořené. Ovoce musíme udržet pod hladinou, takže použijeme plastovou mřížku. Hrnec přikryjeme potravinářskou fólií a přiklopíme pokličkou. Necháme minimálně 14 dní odstát.