Chňapal s pikantní ananasovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 483 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 151 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 55.5 mg
 - Draslík 918.5 mg
 - Vláknina 5268.3 mg
 - Vitamín A 5268.3 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 36.7 mg
 - Vitamín E 3.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zázvor jemně nasekáme, cibulky i s kusem zelené části nakrájíme nahrubo, papriku na kostičky. Okapaný ananas nakrájíme na kousky.
 - 
                                2
Předehřejeme gril. Filety rozložíme na plech potřený olejem a vložíme přibližně 15 cm pod gril. Grilujeme 12-15 minut, vyzkoušíme vidličkou, zda se maso rozpadá.
 - 
                                3
V pánvičce rozehřejeme olej a minutu na něm osmahneme cibulky, papriku a zázvor. Přidáme ananas a med. Povaříme 3-4 minuty, zakápneme tabascem a ještě povaříme asi 1-2 minuty.
 - 
                                4
Filety rozložíme na talíře a doplníme omáčkou. Podáváme s rýží nebo pečivem.