Čatní z ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 347 kcal
 - Sacharidy 88 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 147 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 88 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 230.9 mg
 - Vláknina 3383.5 mg
 - Vitamín A 3383.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ovoce oloupeme a pokrájíme na 1 cm velké kousky.
 - 
                                2
Přesypeme do hrnce a necháme 15 minut dusit, občas zamícháme.
 - 
                                3
Přidáme zbytek surovin a uvedeme k varu.Vaříme 30 minut.
 - 
                                4
Před nalitím čatní do vyvařených sklenic necháme zcela vystydnout.