Ananasová buchta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 2 kávová lžička Soda jedlá
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Cukr vanilka
  • 1 ks Pudinkový prášek - vanilkový
  • 0.5 l Mléko polotučné
  • 1 balení Kompot ananasový
  • 2 balení Máslo pomazánkové
  • 1 hrnek Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 hrnek Ořechy vlašské
  • 1 hrnek Mouka polohrubá
  • 1 hrnek Cukr moučkový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 607 kcal
  • Sacharidy 99 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 312 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 74 g
  • Cholesterol 59.1 mg
  • Draslík 151.5 mg
  • Vláknina 7288.2 mg
  • Vitamín A 7288.2 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kompot i se šťávou rozmixujeme, smícháme s ostatními surovinami dohladka a na vymazaném plechu těsto upečeme ve středně vyhřáté troubě.

  • 2

    Uvaříme z mléka a pudinkového prášku pudink. Do zchladkého pudinku vmícháme pomazánkové máslo, krém rozprostřeme na upečený korpus a posypeme ořechy.

Komentáře k receptu