Kysané zelí s mangem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 231 kcal
 - Sacharidy 49 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 24 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 49 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 723 mg
 - Vláknina 10397.2 mg
 - Vitamín A 10397.2 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 72.2 mg
 - Vitamín E 2.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné šalotky na jemno nakrájíme, jablka rozpůlíme a odstraníme jádřinec.
 - 
                                2
Kysané zelí pomačkáme vidličkou, do šťávy vmícháme med, olej, jablka, osolíme a opepříme. Do zelí přidáme nakrájenou šalotku a zalijeme připraveným dresinkem.
 - 
                                3
Oloupané mango rozkrájíme na kostičky a spolu s omytým salátem upravíme na talíř. Přidáme zelí a podáváme.