Hrušky s mangovým pyré a vanilkovou zmrzlinou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 386 kcal
 - Sacharidy 44 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 23 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 42 g
 - Cholesterol 64.8 mg
 - Draslík 295.5 mg
 - Vláknina 7070 mg
 - Vitamín A 7070 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.1 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hrušky necháme na sítu okapat.
 - 
                                2
Manga oloupeme, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na kousky. Rozmixujeme na kaši a během mixování přisypeme lžíci moučkového cukru.
 - 
                                3
Smetanu se zbylým cukrem ušleháme dotuha a vmícháme do mangového pyré.
 - 
                                4
Na 4 talíře rozdělíme pyré, na ně ozdobně rozložíme hrušky a vždy kopeček vanilkové zmrzliny. Dezert posypeme nahrubo nastrouhanou čokoládou.