Mangová omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 35 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 60 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 101.5 mg
 - Vláknina 2049.8 mg
 - Vitamín A 2049.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.9 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mango oloupeme, vypeckujeme a dužinu nadrobno nakrájíme. Feferonky očistíme, zbavíme zrnek, jednu nasekáme a druhou nakrájíme na nudličky. Obojí smícháme s mangem a omáčku podle chuti osolíme a opepříme.