Mangová pěna
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 248 kcal
 - Sacharidy 38 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 6 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 35 g
 - Cholesterol 30 mg
 - Draslík 158.1 mg
 - Vláknina 3702.6 mg
 - Vitamín A 3702.6 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27.8 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 75.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mango rozkrojíme, vyjmeme dužinu a rozmixujeme ji. Pyré propasírujeme přes síto a přidáme hřebíček.
 - 
                                2
Plátky želatiny namočíme do studené vody a necháme okapat. Poté je pomalu za stálého míchání rozpustíme ve 2 lžících vody. Nevaříme! Rozehřátou želatinu vmícháme do mangového pyré a necháme v lednici ztuhnout.
 - 
                                3
Mezitím ušleháme smetanu s cukrem a potom ji opatrně vmícháme do vychlazené mangové pěny. Rozdělíme do pohárů a vložíme na další 2 hodiny do lednice.