Kuře sladké s mangem
Suroviny
- 225 g Pórek
 - 100 g Fazolové klíčky
 - 1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
 - 1 ks Mango
 - 6 ks Kuřecí stehna
 - 2 stroužek Česnek
 - 1.5 dl Džus mangový
 - 2 polévková lžíce Kečup
 - 2 polévková lžíce Med včelí
 - 1 polévková lžíce Ocet vinný
 - 0.09 polévková lžíce Olej slunečnicový
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 470 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 169 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 166 mg
 - Draslík 592.1 mg
 - Vláknina 3546.7 mg
 - Vitamín A 3546.7 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.9 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozehřejeme v pánvi olej. Pokrájíme na kousky kuřecí maso, osmahneme ze všech stran do zlatova.
 - 
                                2
Oloupeme a nakrájíme mango, přidáme do pánve s česnekem, fazolovými klíčky a pórkem, smažíme cca 3 minuty.
 - 
                                3
Smícháme bílý vinný ocet, mangový džus, rajčatový kečup a Solamyl. Nalijeme do pánve a povaříme 2 minuty, aby směs zhoustla.