Papriková salsa s mangem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 53 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 71 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 178.2 mg
 - Vláknina 3428.8 mg
 - Vitamín A 3428.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 38.7 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zelenou papriku omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semen a nakrájíme na kostičky. Mango omyjeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Jarní cibulku očistíme a na jemno nasekáme. Koriandr a pažitku omyjeme, osušíme a nasekáme.
 - 
                                2
V misce smícháme papriku, mango, jarní cibulku, koriandr, pažitku, golden sirup, limetkovou šťávu, na jemno nasekanou chilli papričku, sůl, pepř a vše důkladně promícháme.
 - 
                                3
Uložíme do chladničky a necháme 60 minut odpočívat, poté můžeme podávat.