Mangový dip
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 54 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 28 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 6 mg
 - Draslík 108.1 mg
 - Vláknina 1911.7 mg
 - Vitamín A 1911.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.3 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejdříve očistíme mango, oloupeme ho a dužinu nakrájíme na malé kostičky. Z limetky nastrouháme kůru a vymačkáme šťávu.
 - 
                                2
V menší míse smícháme připravené mango, kůru a šťávu z limetky, zázvor, kari koření, olej, jogurt a smetanu. Do důkladně promíchané směsi nakonec podle chuti přidáme sůl, pepř a nasekanou pažitku. Dip necháme krátce v chladničce a můžeme servírovat.