Pain perdu-chléb sypaný cukrem a skořicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 130 ml Mléko polotučné
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 kávová lžička Skořice mletá
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 6 plátek Chléb toastový
  • 1 polévková lžíce Máslo
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 155 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 258 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 43.1 mg
  • Draslík 102.9 mg
  • Vláknina 3937 mg
  • Vitamín A 3937 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce rozšleháme s mlékem.

  • 2

    V pánvi rozehřejeme máslo. Plátky toastového chleba namočíme do vajec a z obou stran krátce opečeme. Ihned podáváme posypané směsí cukru a skořice.

  • 3

    Toasty se hodí ke kávě nebo pro děti s mlékem.

Komentáře k receptu