Parma pečená s citronem na víně
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 357 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 10 g
- Sodík 823 mg
- Bílkoviny 52 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 143.2 mg
- Vláknina 3050.5 mg
- Vitamín A 3050.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Parmu naporcujeme, do každé porce uděláme několik zářezů, do kterých vložíme slabé plátky citronu, osolíme a opepříme. 
- 
                                2Pekáč vymažeme olejem, na dno vyskládáme porce parmy, podlijeme vínem, poklademe bobkovým listem, posypeme prolisovaným česnekem, strouhankou, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut. 
- 
                                3Porce parmy upravíme na talíře, zasypeme posekanou petrželkou a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        