Vojenská buchta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 852 kcal
 - Sacharidy 189 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 70 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 189 g
 - Cholesterol 196.3 mg
 - Draslík 519.6 mg
 - Vláknina 11305.6 mg
 - Vitamín A 11305.6 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ušleháme dohladka vejce s cukrem.
 - 
                                2
Přimícháme prosátou mouku s kypřícím práškem do pečiva a nastrouhaná jablka.
 - 
                                3
Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech těsto a upečeme dorůžova.
 - 
                                4
Poté pocukrujeme.