Carpaccio z červené řepy s rukolou a kozím sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 164 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 353 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 7.9 mg
 - Draslík 361.6 mg
 - Vláknina 5299 mg
 - Vitamín A 5299 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V misce smícháme olivový olej, med, balsamico, sůl a pepř. Dresink necháme uležet do druhého dne.
 - 
                                2
Očištěnou červenou řepu nakrájíme na velmi tenké plátky. Po vrstvách skládáme plátky řepy do misky a každou vrstvu zakapeme dresinkem.
 - 
                                3
Omytou rukolu smícháme se zbylým dresinkem a dáme do středu misky. Vše posypeme čerstvým kozím sýrem.
 - 
                                4
Podáváme s knackebrotem jako odpolední svačinu.