Ukrajinský salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 123 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 252 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 6.5 mg
 - Draslík 656.4 mg
 - Vláknina 10318 mg
 - Vitamín A 10318 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupané brambory uvaříme, necháme vychladnout a potom je nakrájíme na malé kousky.
 - 
                                2
Omytý hlávkový salát nakrájíme na proužky a spolu s jemně nakrájenou cibulí přidáme k bramborám. Nakonec vmícháme omyté a nastrouhané ředkvičky.
 - 
                                3
V míse vše spojíme jogurtem a dochutíme solí, cukrem a citronovou šťávou.